Julekalender med skuffer

Hvilken julekalender skal dit barn have i år?

Udover selve juleaften, med al den gode mad og drikke, samt gaverne under træet, så er der ikke noget som danske børn elsker højere, end julekalenderen. Her taler vi ikke om de julekalendere som sende på TV, men om de julekalendere man kan købe i butikkerne, som indeholder små gaver eller små stykker slik eller chokolade. Børnene elsker selvfølgelig også julekalenderen på TV, men der er ikke noget som den spænding og forventningsglæde, som de oplever hver morgen når de vågner, og kan åbne en ny låge i julekalenderen. Den danske tradition med julekalendere er helt speciel og det er da også en tradition, som har bestået i mange år og som nok aldrig forsvinder. Som forælder, kan man derfor være sikker på, at man år efter år, skal ud at finde en julekalender til sit barn, men hvilken julekalender skal man så vælge i år? I denne artikel kan du finde inspiration til hvilken julekalender du skal vælge til dit barn. Vi kan allerede nu afsløre, at det skal være en chokolade julekalender. Hvis du vil vide hvorfor, så læs med i resten af denne artikel.

Derfor skal du vælge en chokolade julekalender

Det danske marked for julekalendere er kæmpe stort. Det skyldes først og fremmest at det er en populær tradition, som de fleste familier vedligeholder. Det skyldes også, at rigtigt mange familier køber mere end én julekalender til deres børn. I gamle dage var en julekalender ikke lige så spændende for børnene, da den ofte indeholdt en lille tegning bag lågen. Typisk nisser, juletræer, engle og stjerner. Den 24. december var der dog skruet lidt op og tegningen var oftest af julemanden. Det er et smukt koncept, men for nutidens børn, er det simpelthen for kedeligt. En chokolade julekalender derimod, er spændende og populær. Hvis du allerede nu ved, at det er en chokolade julekalender dit barn skal have, så klik her, eller læs med i resten af artiklen, hvis du stadig mangler at blive overbevist om, at den denne kalender er det rigtige valg.

Hvorfor er chokolade julekalenderen så populær?

Grunden til, at de fleste børn foretrækker en chokolade julekalender er, at de får det bedste fra to verdener. De bliver belønnet med et lille stykke chokolade, hver dag, op til den 24. december og samtidig fungerer kalenderen som en måde, de kan tælle ned til juleaften på. Det giver både julestemning og forventningsglæde, men fungerer også på en måde, der gør, at barnet få lettere ved at udholde ventetiden, for hvis vi skal være ærlige, så er det for næsten alle, juleaften det hele handler om. Julen er hjerternes fest og december er en måned hvor vi er ekstra gode ved hinanden. Det er den romantisk forklaring, men juledagene er stadig en tid, hvor de fleste skal arbejde og i skole, så magien ved julen er ikke den samme, som den har været. Det kan chokolade julekalenderen være med til at modvirke, da den, sammen med tv-julekalenderen, kan bringe den ægte julestemning tilbage i de danske hjem.