Barn hopper på trampolin

Tilbehør du bør overveje, når du køber trampolin til børn

Er du ved at købe ny trampolin til dine børn? Det er der ikke nogen tvivl om, at de vil blive enormt glade for. En god havetrampolin bidrager med en masse sjove stunder og lege til haven. Hvis du er på udkig efter en ny havetrampolin til børn, som er sikker for børnene, så kan du finde den her.

Når du køber trampolin, så bør du også tænke lidt over det ekstra tilbehør, som du skal have med til trampolinen for at den er sikker for børnene og at den holder i lang tid.

Tilbehør til havetrampolin

Selve trampolinen er selvfølgelig vigtig, men det er der ikke nogen tvivl om, at tilbehøret også er. Først og fremmest er der sikkerhedsudstyret, som er vigtigt for at sikre, at børnene ikke kommer til skade, når de leger på trampolinen. Så er der praktisk tilbehør, som en stige, der gør at børnene kan komme op og ned fra trampolinen. Sidst men ikke mindst er det også en god ide med et cover, som sikrer at trampolinen kan holde i lang tid.

Sikkerhedsnet

Først og fremmest er der sikkerhedsnettet, som uden tvivl er et must-have, når man skal købe trampolin til sine børn. Sikkerhedsnettet sikrer, at børnene ikke kan falde ned fra trampolinen når de leger oppe på den, hvilket naturligvis er vigtigt. Derudover er sikkerhedsnettet faktisk også med til at gøre trampolinen sjovere, da man f.eks. kan tage en bold med op på trampolinen og lege med den, uden den hele tiden falder ned.

Kantpude

Kantpuden er endnu et sikkerhedstilbehør, som alle trampoliner bør have. Kantpuden sikrer, at selv hvis man falder ned på metalkanten af trampolinen, så slår man sig ikke lige så meget, som man ville have gjort uden en kantpude.

Stige

Stigen er ikke et must-have, men bestemt en god ide, specielt hvis du har små børn. Uden stigen kan det være umuligt for børnene at komme op og ned fra trampolinen, hvilket betyder du hele tiden skal hjælpe dem, hvis de vil op på trampolinen. Med en stige kan de selv klare dette.

Cover

Sidst men ikke mindst er der er cover, som er en god ide, at købe til at dække trampolinen når den ikke bruges – specielt om vinteren. Det er med til at øge levetiden på trampolinen, så i kan få glæde af den i så mange år som muligt.