9 årig dreng

Seje gaver til 9 årige drenge

En 9 års fødselsdag er en stor begivenhed, hvor der naturligvis skal holdes en fødselsdagsfest for venner og familie. Hertil kommer også de længe ventede fødselsdagsgaver! Skal du til en 9 års fødselsdagsfest, og er du på udkig efter nogle seje gaver til 9 årige drenge? Så kan du her få inspiration. Drenge på 9 år ønsker sig ofte fede gaver, de kan lege med, eller bruge på deres værelse på den ene eller andet måde. Skal gaven sidde lige i skabet, er det vigtigt, at den relaterer til barnets interesser. Elsker han f.eks. at spille computerspil, er gamer gaver en god ide. Er han fodboldfan, er det fodboldgaver som vil være et hit. I guiden her får du ideer til gode gaveideer til flere forskellige interesser, som 9 årige kan have. Fælles for dem alle er dog, at det er seje gaver til 9 årige drenge.

Gamer stol

En gamer stol er en computerstol eller kontorstol, som er lavet specifikt til de som gamer. De er ofte ergonomiske i designet, og giver en formidabel komfort til gameren – også når der spilles mange timer ad gangen. Dertil er gamer stole ofte også super seje at se på. Det kan være de har forskellige farver, i et mønster som appellerer til gamere, og nogle af dem har endda indbygget lyseffekter. En gamer stol er dermed en super sej gave til den 9 årige dreng som elsker at game. Så kan han spille Minecraft, Fortnite eller Counter Strike, samtidig med, at han sidder behageligt.

Er han mere til at spille på spillekonsol end computer, kan du også overveje en gamer sækkestol i stedet. Igen, gamermodellerne er ofte i et ergonomisk korrekt design, som gør at de kan sidde i dem i lang tid uden problemer. Vælger du en sækkestol, er det dermed vigtigt at det er en gamer sækkestol.

Fodboldtrøje med navn

En fodboldtrøje med barnets navn på, er en virkelig sej gave til 9 årige drenge. Det vil modtageren helt sikkert også syntes, i hvert fald hvis han er fodboldfan. Vil du give denne gave, så find gerne ud af, hvad hans yndlingshold og yndlingsnummer er. På den måde kan du give en fodboldtrøje med det helt rigtige hold, og samtidig med hans yndlingsnummer. Om det er Barcelona nr. 7, Real Madrid nr. 10 eller noget helt tredje – det som er vigtigt er, at det er det som barnet bedst vil syntes om. Er det for åbenlyst at spørge barnet selv, kan du altid spørge forældrene.

Elektronisk trommesæt

Er han musikinteresseret? Så kan et elektronisk trommesæt være en god gaveide til ham. Trommesæt er yderst populære som gaver til 9 årige drenge. Et elektronisk trommesæt har også sine fordele frem for et almindeligt trommesæt. For det første er de ofte billigere, hvilket gør, at der er større mulighed for, at der er mulighed for at give det. Dertil fylder det heller ikke så meget som et almindeligt trommesæt. Bliver han bidt af at spille trommer, kan han altid opgradere med et rigtigt trommesæt senere hen. I det tilfælde kan han evt. ønske sig det til jul af forældrene.

Gamer lamper

Hvad er en gamer lampe tænker du måske? En gamer lampe er en lampe, som bruges til at dekorere et gamer værelse. Ofte kan de lyse i mange forskellige farver, og har adskillige indstillinger for hvordan de lyser. De kan tilmed styres fra en app. Gamer lamper er super seje, og helt perfekte som gave til 9 årige drenge der gamer. Du kan få denne type lamper fra ca. 250 kr. og opefter.

Ninja klatrebane til haven

En ninja klatrebane til haven, er muligvis en af de sejeste gaver i guiden her! Her får du et helt klatresæt, som er klar til at blive monteret i haven. Her kan den 9 årige så klatre rundt som en vaskeægte ninja, og få brændt en masse krudt af, samtidig med, at han har det super sjovt. Denne gave er bedst at give mens vejret er til det. Den vil f.eks. næppe fungere særlig godt som julegave, hvor barnet så skal vente til sommer med at tage det i brug. Det skulle da lige være, hvis i har plads til at sætte den op hjemme i stuen.

VR headset

Enhver 9 årig dreng vil fortælle dig, at et VR headset er super fedt. Det er en helt anderledes spiloplevelse frem for at spille på PC eller spillekonsol, og helt sikkert en gave, som enhver 9 årig dreng vil elske at modtage til hans fødselsdag. Det er ikke en af de billigste gaver på listen her, men det er til gengæld en af de bedste! Med mindre han i forvejen har en meget god computer, så bør du vælge en af de modeller, som ikke kræver tilslutning til en PC. Du kan nemlig både få modeller som kan bruges i sig selv, og modeller som kræver tilslutning til en PC.

Giv et sæt VR briller i fødselsdagsgave til den 9 årige dreng, og så hans øjne lyse op som aldrig før!