Dreng med fodbold på fodboldbane

5 fodboldgaver til barnet som er fodboldfan

Mange drenge og piger er inkarneret fodboldfans allerede fra barnsben af. Til disse små fodboldfans, er det oplagt at give fodboldgaver når der er anledning til det. Der er nemlig ikke noget bedre for en rigtig fodboldfan, end at få merchandise eller andet, med deres yndlingsfodboldhold eller fodboldspiller på. Det gælder både voksne fans såvel som børn.

I denne guide vil du få gaveinspiration til ikke mindre end 5 gode fodboldgaver til børn der er fodboldfans. De 5 gaver er henholdsvis fodboldtrøjer med eget tryk, en personlig fodbold, en plakat med fodboldidolet, et sæt sengetøj med barnets yndlingsfodboldhold, og til sidst andet merchandise. Læs med videre, hvor vi kommer nærmere ind på hver enkelt fodboldgave til barnet hver i sær.

Fodboldtrøje med eget tryk

En fodboldtrøje med eget tryk, er en stensikker gavesucces til et hvert barn som er fodboldfan. Det skal naturligvis være med et fodboldhold, som barnet er stor fan af. Det går ikke, at give en FC Barcelona trøje til en Real Madrid fan og omvendt. Så bliver der ballade! Vil du gerne give en fodboldtrøje i gave til et barn, er det derfor alfa omega, at du finder ud af, hvad barnets yndlingshold er. Eller som det mindste, finder ud af hvilke hold han eller hun er fan af. Når det du ved det, kan du nemt få købt den helt rigtige fodboldtrøje til dem.

Dertil er der selve personliggørelsen af trøjen. Skal den være med eget tryk, skal det gerne være med barnets navn, og gerne efternavn, ligesom de professionelle fodboldspillere har det på deres fodboldtrøjer. Som prikken over i’et bør nummeret på trøjen også være barnets yndlingsnummer, eller alternativt, det nummer de selv spiller med når de spiller fodbold. En sådan fodboldgave, er der ikke mange fodboldfans der kan stå for!

Personlig fodbold

Hvad er en personlig fodbold spørger du måske? Det er i alt sin enkelthed, en ganske almindelig fodbold, blot med barnets navn trykt på. Der er flere gavebutikker som tilbyder denne type personlige fodbolde. Det eneste du skal gøre er, at vælge navnet, og det bliver efterfølgende trykt på en fodbold, klar til at pakke ind og give i gave til en heldig lille fodboldfan. Ethvert barn der er vild med fodbold, har med 100% garanti allerede en til flere fodbolde derhjemme. De færreste af dem har dog en personlig fodbold med deres eget navn på. Det er derfor en fantastisk fodboldgave til dem, som samtidig kan fås til en yderst overkommelig pris.

Plakat med fodboldidolet

Har barnet du skal give gave til et fodboldidol? Altså en professionel fodboldspiller, som de ser særligt meget op til? Så er det oplagt, at give en plakat med fodboldspilleren i gave til dem. Populære fodboldidoler inkluderer bl.a. Christiano Ronaldo, Lionel Messi og Neymar.

En fodboldplakat behøver dog ikke nødvendigvis være med fodboldidolet. Det kan også være af et helt hold, et bestemt stadium eller blot et logo. Uanset hvilken type fodboldplakat du vælger, skal den nok gå rent hjem hos den heldige modtager. Men igen, husk at vælge det rigtige hold. Det er essentielt for at give en god fodboldgave.

Sengetøj med yndlingsfodboldholdet

En anden populær fodboldgave, er sengetøj med modtagerens yndlingsfodboldhold. Fodboldsengetøj er ofte en gave du finder på ønskelisten hos unge fodboldfans. Både børn helt ned til 4-5 års alderen, og op til teenagealderen. Det gode ved sengetøj er også, at de sagtens kan have flere sæt med deres yndlingshold på. En fodboldgave som bestemt er værd at overveje, næste gang du skal give gave til en lille fodboldentusiast.

Andet fodbold merchandise

Stort set alt med modtagerens yndlingshold på, er en god gave til barnet som er fodboldfan. Udover ovenstående gaveideer, findes der også mange andre fodboldgaver, som du kan give. Bl.a. en masse mindre merchandise. Det indebærer bl.a.

  • Drikkedunk
  • Nøglering
  • Bamse
  • Krus
  • Oplukker
  • Taske
  • Kasket
  • Hue

Og vi kunne blive ved!

Rækkefølgen på fodboldgaverne på listen her, er nogenlunde i rækkefølge, i forhold til prisniveau. Her starter vi med den dyreste gave som er fodboldtrøjer med eget tryk, og slutter af med det billigste, som er merchandise. Til sammenligning kan du få en fodboldtrøje med eget tryk for 300-700 kr., og merchandise kan fås helt ned til 10-20 kr. stk., afhængig af, hvilket type det er. Hvis du nogenlunde ved hvad dit gavebudget til denne fodboldgave er, kan du dermed nemmere navigere vores lille guide her.