Dreng der gamer

6 gaver til den 12 årige gamer

Mange i børn i 12 års alderen elsker at spille på computer og spillekonsoller. Det er en decideret hobby for dem, ligesom nogle går til fodbold, elsker at male malerier eller at læse bøger. Disse spilleglade børn kaldes i populær tale gamere.

Skal du til fødselsdag hos en 12 årig gamer, er det oplagt at give en gave, som har noget med gaming at gøre. Jeg kan berolige dig med allerede nu, at ikke alle gaver til gamere, er dyre gaver. Jo – nogen af dem er ganske vidst, men der er også mange, som kan fås til kun et par hundrede kroner. I artiklen her kommer vi med ideer til adskillige gaver til 12 årige gamere, til ethvert gavebudget. Så uanset om du er forældre til den 12 årige, og skal ud og finde den helt store gave, eller du er naboen, som blot ønsker at give en lille symbolsk gave, er der inspiration at hente her hos os. Læs med videre og bliv klogere på, hvilke gode gaver til 12 årige gamere der findes.

Gamer PC

Som nævnt har vi valgt at vise gaver i begge ender at prisskalaen, i guiden her over gode gaver til den 12 årige gamer. Den første gaveide er i den højere ende – nemlig en gamer PC. En god gamer PC er essentielt for enhver gamer. Det går ikke at computeren ikke kan trække de spil der spilles. Har den 12 årige ikke allerede en god gamer PC, står den helt sikker på ønskelisten. En god gamer PC kan fås fra omkring 7000 kr. og opefter. De rigtig gode koster 20.000 kr.+., men det er sjældent, at det er nødvendigt at købe en så pebret model til den 12 årige.

Gaveideen her egner sig nok bedst at give som forældre eller bedsteforældre, da det som sagt er i den høje ende af prisskalaen når vi snakker gaveideer til 12 årige. Alternativt kan i også gå sammen flere i familien, og på den måde få købt en god gamer PC, i kan give sammen.

Gamer sækkestol

Når man spiller meget computer eller PlayStation, er det vigtigt, at man sidder godt. Men ikke bare at sidde godt er vigtigt, også at stolen man sidder på, er ergonomisk. Vil du give en sækkestol i gave til 12 årige børn der gamer, er det derfor vigtigt, at vælge denne rette. Det er nemlig ikke alle sækkestole, som egner sig lige godt, til at sidde i mange timer ad gangen.

For at være på den sikre side, bør du her vælge en gamer sækkestol. En gamer sækkestol er nemlig ofte med ryglæn, og i et ergonomisk design, der gør at man sagtens kan sidde i den og game flere timer ad gangen, uden at sidde i en dårlig position og få ondt i ryggen. En gamer sækkestol kan fås for godt 1000 kr. og opefter.

Minikøleskab til værelset

Både 12 årige børn og gamere, har det med at bruge meget tid på værelset. Er det en 12 årig gamer vi snakker om, kan du derfor være sikker på, at der blive brugt rigtig mange timer på værelset i løbet af dagen. En god gave kan i det tilfælde være en minikøleskab som kan monteres på værelset. På den måde har barnet altid adgang til koldt vand og andet drikke, når de sidder og gamer. Der er utrolig vigtigt, at de husker at bliver hydreret i løbet af dagen, og det kan et minikøleskab på værelset hjælpe med. De fleste minikøleskabe skal blot sættes i en stikkontakt, og så fungerer det.

Gamer plakat

Gamer plakater er blevet rigtig populære som gaver til 12 årige såvel som gamere. Det er en både billig og god gave, som nemt kan hænges op på værelset og hænge til pynt i mange år. Du kan både få generelle gamer plakater med tekst som ’’eat, sleep, game, repeat’’ og ’’100% gamer’’, men også de mere spilspecifikke. Er ham eller hende du skal give gave til særlig stor tilhænger af et bestemt spil, er det oplagt, at give en plakat hertil. Det kan f.eks. være en Fortnite plakat, en Minecraft plakat, eller med CS GO.

Gaming krus

Et gaming krus er en af de gaveideer vi har på listen, som stort set alle kan give i gave til 12 årige gamere. Et sådan krus kan nemlig fås fra 50-150 kr., og er dermed i en prisklasse alle kan være med på. Der findes mange former for gaming krus du kan give. Ligesom med plakaterne vi var inde på før, er der både generelle og spilspecifikke. Du kan også vælge at få lavet et personligt krus, og så selv vælge tekst og billede med gaming tema.

Gamertøj

Gamertøj er en form for tøj, udviklet specielt til gamere. Det designet så det er utrolig behageligt at have på, selv når man sidder i computerstolen og spiller i mange timer i træk. Det mest populære gamertøj er t-shirts og trøjer, men man kan også både få bukser og hele sæt.